"Soms is een kleine stap een grote verandering"
 

Even voorstellen

Mijn naam is Marianne van der Wal, ik ben getrouwd en moeder van twee ondernemende tieners. Als kindercoach begeleid ik kinderen, jongeren en ouders/verzorgers die tijdelijk een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Na 16 jaar met veel plezier werkzaam te zijn geweest binnen de gezondheidszorg, heb ik in 2009 mijn hart gevolgd en ben ik gaan werken met kinderen. Dit resulteerde in het opzetten van een kleinschalige kinderopvang voor kinderen van 0-12 jaar.

Tijdens mijn werk waren er regelmatig vragen van ouders over opgroeien, opvoeden en over probleemgedrag bij kinderen. En toen ons eigen kinderen een andere leerstijl bleken te hebben en op school vast liepen, ben ik mij gaan verdiepen in de ontwikkeling van een kind, in hoe kinderen leren en in dyslexie en beeld denken.

Zo ontstond de wens om met deze kennis en inzichten, ook andere ouders en kinderen professioneel te kunnen ondersteunen. Ik ben de opleiding tot Kinder- en Opvoedcoach gaan volgen bij Centrum Tea Adema en heb mij laten scholen tot trainer Ik Leer Leren. Daarnaast volg ik regelmatig trainingen en workshops om mij te blijven verdiepen.